top of page

OES KLUBBEN

Vi er medlem af  Old English Sheepdog klubben, som er en specialklubben under DKK.

 

Vores motto er DET SKAL VÆRE SJOVT AT VÆRE MEDLEM AF OES KLUBBEN. Derfor bestræber vi os på, at lave forskelligartede arrangementer, så der er noget at vælge imellem for alle, også selvom man ikke synes, at udstilling er noget. 

 

OES er jo en forholdsvis lille race, når vi ser på antallet, i skrivende stund (2017) er der ca xxx.  Vi ser i racen ikke hunde registreret i andre kennelklubber end DKK, og til gengæld ej heller hunde der ikke er registreret.  Lang de fleste udenlandske hunde, bliver også registreret i DKK. (Flyt nedenunder, ligenovernlokal )

 

At være med i OES klubben giver os en sammenhørighed.  Ud over at støtte klubben, får man som medlem mange gode tilbud. Bl.a. arrangerer vi gåture, pelspleje hjælp / hygge, og ture hvor samværet med andre OES'er er i fokus. 

 

I vores klubblad, som udkommer 6 gange årligt, er der altid gode historier fra hverdagen, gode råd og resultater fra hundesporten. Så uanset om man selv aktivt deltager i løjerne, vil jeg varmt anbefale et medlemskab, da der kommer meget nyttig information.

 

Lokalrepræsentanter

I klubben har vi lokalrepræsentanter, der dækker hele landet. Vi (jeg er selv repræsentant for trekantsområdet og Fyn) er altid klar til at hjælpe, om det er et spørgsmål om pelspleje, træning, udstilling eller dagligdagens udfordringer. Vi er et samarbejdende udvalg, så kender vi ikke selv svaret straks, så finder vi hurtigt ud af noget .

 

Sundhedsudvalg.

Vi har heldigvis en sund race, og hele tiden forsøger vi, at være på forkant, så vi undgår at avle problemer ind i racen. vores Sundhedsudvalg med Birgitte Schjøth i spidsen, holder også hele tiden øje med, hvad der rør sig i udlandet, da vi jo bruger avlshunde fra hele verden. 

 

Har du spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at spørge. Jeg er med i sundhedsudvalget, mest pga min interesse for bevægeapperatet, som jeg har lært meget om i.f.m. min uddannelse og arbejde som dyrlægeeksamineret hundemassør. 

bottom of page