Et par dage før forventet kom Grizzly Dreams C kuld til verden en tidlig lørdag morgen.

 

Fredag aften var temperaturen nede på 37,1.  Natten igennem var Zea lidt urolig og skiftede tit leje. Kl 05 lørdag morgen var jeg klar over, at noget var i gærde.

 

Jeg var med hende ude og tisse, hun begyndte at puste meget, og nu slikkede hun sig. Kl. 06.15 synes jeg hun slikkede rigtig meget, og ja, den første lille hvalp var på vej uden ret meget påstyr. Jeg fik hurtig ringet til Inge, som skulle være min fødselshjælper, og hun var her i løbet af 15 minutter, og var med til at byde nr. 2 velkommen.

 

Med ca. 1/2 times mellemrum blev de født. Zea var noget overvældet over sin præstation, og ville ikke op i kassen, men var noget urolig, og ville åbenbart føde dem udenfor kassen. Nr 3 var dødfødt, en han, men det tog hun heldigvis pænt.

 

Vi forsøgte at veje de små, men Zea blev utilfreds, når vi tog dem fra kassen og de gav lyd. Hun var meget hurtig til at få dem ud og gjort rene, så vi nåede ikke at se om alle moderkagerne kom ud.

 

Kl. 9.50 blev den sidste født, så det hele var overstået på under 4 timer.  

 

Ganske som jeg havde forventet blev de små vasket og vasket - godt der mere en 2 hvalpe, for de ville være ende som hårløse hunde inden længe. Niels havde købt en varmelampe, så de kunne nå at tørre mellem badene ;-)

© 2017 Grizzly Dream

Skovvej 10,  Kragelund, 8723 Løsning

Tel: 51 55 32 22

Medlem af: