top of page

DE FEM - Ny generation er kommet til verden

Søndag den 9. Juli 2017 kom disse fem små vidunderere til verden.

Zea klarede fødslen ret flot, bortset fra at gå i vejen og være der for hende, gjorde vi intet, hun klarede det hele selv.

Inge var selvfølgelig fødselshjælper - hendes største opgave er, at få mig ned på jorden, og uden at tilse alt for mange unødige dyrlæger, fordi jeg ser spøgelser alle vegne :-)

Fødslen startede flot med en pige - lige efter bestillingslisten, hun havde dårlig sluppet Zea's indre, før hun "spurtede" rundt, for at lede efter føde....Nr 2 blev en dreng, flot fyr i øvrigt, nr 3 en dreng, nr 4 en dreng og minsandten om der så ikke kom en sød lille dreng mere. Nu ventede Inge, Niels og jeg så længe, der var jo scannet til lidt flere.

Efter godt 2 timer uden tegn på andet end at Zea var fuldt ud tilfreds med sin præstation, måtte vi erkende, at det nu nok var det. De er alle velskabte, smukke og med rigtig flotte aftegninger. På nær en han med helt hvide hoved, har de alle arvet flotte sorte aftegninger efter sin far Will.

bottom of page