top of page

Vi er en familie der nu består af Niels, Anette, Zalza og Zweetie

Efter at Dennis er blevet gift med Mette og de har fået Tobias,Tristan Theo og lille Tino, har hundene valgt, at vi bruger vores tid på dem.

Jeg har haft OES siden 1981, hvor jeg fik den smukke tæve Midgårdens Odett, Pjuske. 

 

Opdrætteren Eva Falck ville gerne, at Pjuske fik hvalpe, så det blev det 1. kuld i jeg havde. Hannen havde Eva selv, det var en af de bedste hanner på det tidspunkt, i daglig tale kaldet Bilbo ( Kassenknüller aus dem Elbe Urstrumtahl). 

 

Vi beholdte selv en dejlig han, Amandus, kaldet Dax. Navnet betyder "Den der bør elskes". 

 

Efter Dax fik jeg i 1995 Ziki. En ubeskrivelig personlighed – den sidste årgang uden hale….

 

Efter hun gik bort 10 år gammel, ville jeg ikke have flere OES’er, så vi fik en Labrador Formel 1 – Gertie. Vidunderlig hund, men ingen pelspleje, og det gik op for mig, at jeg virkelig savnede det samvær. jeg fik overtalt Niels til at besøge Danish Delight da K-kuldet var 4 uger, og så var Zille sikret en plads i Kragelund. 

 

Vi havde lovet Zille, at når hun blev DK CH måtte hun få hvalpe. Det blev hun i november 2009, så april 2010 drog vi til Ribe og besøgte Balou et par gange. Det fik vi Zea og hendes 4 søskende ud af. 

Zea fik hvalpe i 2014, og vi beholdte Zalza, og i 2017 fik Zea sit andet og sidste kuld, der bestod af 4 drenge og 1 pige. Loke fra dette kuld er far til Zweetie, som blev født i 2020.

 

For os er hundene en fælles hobby. Vi elsker at have en aktiv hverdag, vore daglige ture ved Rosenvold strand, hvor vejret aldrig er dårligt. Der kan de alle tre løbe frit, og vi kan træne. 

 

Agility er absolut et hit hos os, det er nu mest Zalza, der har fornøjelsen. Zweetie er mere vild med Rally.

Vi er ihærdige udstillere, og holder af den atmosfære der er på udstillingerne, samt de venskaber der er opstået undervejs.

bottom of page