top of page

Hundemassage

Jeg er uddannet Dyrlægeeksamineret Hundemassør, og mener at alle hunde kan masseres og have glæde og gavn af det.

 

Det er vigtigt, at du medbringer et håndklæde/tæppe eller lignende ved første besøg.

 

Ligeledes er det vigtigt for mig at vide, om din hund har nogen form for allergi, og om din hund kan tåle, og allervigtigst IKKE kan tåle alt, for vi har i klinikken vores kvalitets guffer, men har din hund specielle krav, må vi aftale dette inden 1. besøg.

 

Da massage for hunde er en tillidssag, vil jeg påpege, at jeg ikke altid kan love en fuld massage ved 1. besøg.

 

Du skal naturligvis kun betale for det du får, så hvis vi kun kan lave et "forhåndstjek" betaler du en ½ konsultation.

 

Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf.: 5155 3222 eller sende en mail til mig på anette@grizzly-dream.dk hvis du har spørgsmål.

 

Jeg er medlem af DEH (Danske Eksaminerede Hundemassører), og deltager i opdaterende kurser for at opretholde et højt fagligt niveau . Se DEH her 

 

Jeg tilbyder massage, laserbehandling og lettere genoptræning,

 

Massage kan give din hund en endnu bedre tilværelse..!

 

Mine erfaringer siger, at udover hunde der trænger til akuthjælp, vil massage kunne forebygge skader / gavne præstationer ved :

    •    Jagthunde

    •    Agility / træningshunde

    •    Udstillingshunde

 

Massage til hunde er med til at genopbygge musklerne, virke smertestillende og modvirke stress. Derudover har massage en positiv effekt på kroppens organer og kredsløbet.

 

Alle hunde kan have gavn af massage, det gælder såvel ældre muskelsvage hunde, gigt / HD hunde, hunde under genoptræning og sidst men ikke mindst aktive hunde, brugshunde og i høj grad udstillingshunde ;-)

 

Massage har en helbredende effekt ,uanset alder og kondition. Hvalpe og unge hunde, der ikke har nået deres højde/længde masserer jeg dog ikke i dybden da det kan skade deres vækst. Men en overfladisk velvære-massage kan medvirke til at hvalpen bliver fortrolig med håndtering  - også af fremmede.

 

Hvor kan massage virkelig gøre gavn??

 

Gigt, albue- og hofteledsdysplasi

Massage er især godt til ældre hunde med gigt,  albue – eller hofteleds-dysplasi.

Disse hunde har ofte mangel på muskelmasse, da smerte nedsætter lysten og evnen til motion. En hund med hofteledsdysplasi vil ofte aflaste et eller flere ben, men ved blid genoptræning og massage kan vi genopbygge muskelfylde, opnå en bedre muskelfordeling og derved hjælpe hunden med aflaste sine led. 

Desuden frigives der ved massage endofiner, som virker smertestillende, derfor vil massage  være medvirkende til et bedre liv med færre smerter, helst i kombination med laserbehandling og lette genoptræningsøvelser.

 

 

Ledbånd og sener

Problemer med at rejse og sætte sig, halthed samt besværet gang, skyldes ofte en forkortet og stram muskulatur, som kan forekomme efter en periode med inaktivitet. Disse problemer skyldes ofte, smerter, alderdom eller sygdomme. Ved massage og udstrækning strækkes stramme ledbånd, sener og muskler, hvilket giver øget fleksibilitet og bevægelsesfrihed. 

 

Organer og kredsløb

Ved massage påvirkes også de indre organer, således at der kommer mere gang i tarmens bevægelse, blodcirkulationen, lymfesystemet og afgivelse af væske fra bindevævet. Herved øges udskillelsen af affaldsstoffer både gennem tarmsystemet og nyrerne.

 

Dette hindrer forstoppelse og mindsker tendensen til væskeophobning i bindevævet. Den øgede blodcirkulation medfører en bedre næring og iltning af cellerne og en nemmere udskillelse af affaldsstoffer og kuldioxid. Dette medfører igen en hurtigere opbygning af nyt væv. Under massagen udvides blodkarrene, hvilket giver et lavere blodtryk og dermed en mindre stresset og nervøs hund. 

 

Muskler

Massage giver en god afslapning af musklerne og dermed velvære. Muskler og sener bliver mere smidige, og det giver hunden en større bevægelsesfrihed og vil derfor mindskes risikoen for muskelskader ved løb og og eksempelvis agility.

 

Massage efter en fysisk aktivitet vil få affaldsstofferne ud af musklerne, og derved undgås ”sportsskader”.

 

Inciterende massage bruges til at opbygge muskelfylde. Jeg vil give jer små øvelser som du og din hund kan bruge i dagligdagen til at optimere din hunds velbefindende.

 

Hundemassage kan specielt anbefales til:

 

• Genoptræning efter operationer

• Gigtplagede hunde

• Albue – og hofteledsdysplasi

• Spændte, ømme og forkortede muskler

• Smertetilstande i og omkring led

• Kroniske smerter og halthed

• At forebygge skader

• At blødgøre arvæv, f.eks. efter en operation

• At bedre fordøjelsen

 

Laser udstyr:

Jeg bruger den nye Smartlaser PLATINUM 3 - VET

Skærmbillede 2020-01-04 kl. 23.00.07.jpe

Priser fra 2020

En massage vil normalt vare ca. en time.  

Første gang opretter jeg journal, og prisen er derfor 450 kr.

Rabat på behandlingskort gives kun ved forudbetaling.

 

I prisen vil indgå:

  • Massage

  • Akupressur

  • Laserbehandling 

  • Råd om evt. øvelser

 

  • 1 behandling        400,-

  • 5-turs kort          1.850,- (370 pr. gang)

  • 10-turs kort        3.500,- (350 pr. gang)

 


 

Hvis jeg skal køre ud til jer, beregner jeg 4,75 pr. km.

Det er ikke mulige at betale med Dankort  men MobilPay er ok.

bottom of page